Koronavirus - bilde pixabay

Koronainformasjon: vaksinering, testing og anbefalinger

KLIKK HER

Flagg+redigert

Mottak av flyktninger

KLIKK HER

Offentlig ettersyn av reguleringsplaner og vedtatte planendringer

Reguleringsplan Smestadjordet, Ruglandseter og Tempelseter er på offentlig ettersyn. Endringer av reguleirngsplan Haglebusetra, Torebråten og Bleikemyrstykket er vedtatt.

Offentlig ettersyn

Hovedutvalg for næring og drift vedtok i møte 25.05.22 å legge følgende reguleringsplaner ut på offentlig ettersyn og høring:

 

Reguleringsplan for Smestadjordet på gnr. 23/10, 42 og 129.

Området ligger på Nerstad og formålet med planen er å tilrettelegge for konsentrert boligbebyggelse.

Dokumenter i saken;

 

 

Kart bilde Smestadjordet.png

 

Reguleringsplan Ruglandseter på gnr. 151/1

Området ligger på Haglebu. Formålet med planen er å regulere inn adkomstvei til to hytter som ligger innenfor hensynssone kulturminner. Det behandles da som en vesentlig endring av planen med begrensa høring. Hyttene som det foreslås veg til er Gnr. 151/1/2 og 151/1/15.

 

Dokumenter i saken;

 

Tempelseter gnr. 143/12 m.fl - opphevelse

Reguleringsplan Tempelseter vedtatt i 22.06.1987 forslås opphevet. Store deler av planområdet er erstattet av nye planer. Hjemmelshavere innenfor planområdet blir tilskrevet. Det gjenværende området som planen gjelder for, er markert i kartet under:

 

Kart bilde Tempelseter.png

 

Dokumenter i saken;

 

Direkte berørte parter tilskrives. Eventuelle merknader til offentlig ettersyn sendes til Sigdal kommune, Borgestubakken 2, 3350 Prestfoss eller post@sigdal.kommune.no innen 4. august 2022.

 

 

Vedtatte endringer etter §12-14

 

Haglebusetra gnr. 167/674

Kravet til parkeringsareal er endret slik at det nå er i samsvar med kravet i kommuneplanen.

Dokumenter i saken;

 

Torebråten og Bleikemyrstykke gnr. 143/39

Adkomstvei til gnr. 143/39/9, 143/156 og tomt T37 er endret og plasseringen av tomt T36 og T37 er justert.

Dokumenter i saken;

 

Direkte berørte parter blir tilskrevet. Planvedtakene kan i medhold av pbl j.f  §§1-9 og 12-12 påklages av berørte parter og andre med rettslig klageinteresse. Eventuelle klager fremsettes skriftlig og sendes Sigdal kommune, Borgestubakken 2, 3350 Prestfoss eller til post@sigdal.kommune.no innen 3 uker fra kunngjøring. I klagen skal det angis vedtaket det klages over, den eller de endringene som ønskes, og grunnen for klagen.

Ev. krav om erstatning eller innløsning i medhold av plan- og bygningslovens §§ 15-2 og 15-3 må fremsettes skriftlig innen 3 år fra og med i dag.

 

Sakspapirer kan sees på www.sigdal.kommune.no under plan og økonomi og kunngjøringer og er tilgjengelige på kommunehuset i Prestfoss etter avtale.