Koronavirus - bilde pixabay

Koronainformasjon: vaksinering, testing og anbefalinger

KLIKK HER

Flagg+redigert

Mottak av flyktninger

KLIKK HER

Stillingsportalen - søk jobb i Sigdal!

Ledige stillinger i privat og offentlig sektor samles nå i en portal. Portalen lanseres i dag, og det er 25 ledige stillinger. Privat og offentlig sektor gjør nå et felles løft for å få folk til å jobbe og aller helst flytte til Sigdal.

 

Pressemelding fra Sigdal Næringsforum:

Søk til Sigdal!

Nå frir Sigdølingene til byfolk som drømmer det gode liv på landet. - Bruk jula på å gjøre noe med den drømmen: Søk på en av de 25 ledige jobbene vi har i Sigdal, inviterer ordfører Tine Norman.

Ordføreren i Sigdal er på frierføtter og har med seg bilder av et snøsikkert og vintervakkert Sigdal sammen med 25 ledige jobber i veska. –Offentlig og privat sektor gjør et felles løft for å få folk til å jobbe og aller helst flytte til Sigdal. Vi vil ønske familier og andre velkommen til det gode livet på landet, smiler ordføreren.

Overraskende mangfoldig Design, mekanikk, ledelse, bygging eller pleie – nesten uansett hva du kan, finnes det jobb til deg i Sigdal. – Det er et overraskende stort mangfold av spennende jobber vi kan tilby i Sigdal nå, sier prosjektleder for tilflyttingsprosjektet Hilde S. Grønhovd i Buskerud Næringshage. - Med å samle opp og lyse ut så mange forskjellige stillinger samtidig håper vi at to partnere kan finne hver sin jobb – og dermed vurdere å ta med seg flyttelass og familie til denne vakre kommunen, forklarer Grønhovd.

- Ja, det finnes boliger! Sigdølingene er opptatt av å se hele mennesket – og skjønner at ingen vil komme flyttende til bygda hvis det ikke også er boliger tilgjengelig. – Vi har derfor samla sammen noen utleieboliger – og lagt ut informasjon om dem i samme portal som stillingene, nemlig www.sigdal.no. – Det skal senke terskelen for å teste ut Sigdal, og gi folk tid til å finne ut om de vil kjøpe eller bygge seg et hus etter hvert, sier Grønhovd håpefullt.

Spørsmål? Ring ordføreren! Ordfører Tine Norman står selv i bresjen for kampanjen. Hun oppfordrer de som vurderer å sette kursen mot Sigdal til å ringe henne om de lurer på noe. – Jeg vil gjerne være en god ambassadør for bygda mi, og jeg kjenner både folk og næringsliv godt – så jeg kan svare på spørsmål om smått og stort, slår hun fast.

Inspirert av Vang i Valdres Ideen om den felles stillingsutlysningen fikk Sigdølingene fra Vang i Valdres der de har gjort noe liknende med stor suksess. – Denne ideen tok vi med oss etter å ha vært i Valdres på studietur, og nå er jeg veldig glad for at vi setter den ut i live. – Dette må vel være den beste julegaven du kan gi familien din? avslutter den entusiastiske ordføreren. Lenke til de ledige stillingene: https:/ /www.sigdal.no/ledige-stillinger For kommentarer og spørsmål, kontakt: Ordfører Tine Norman 917 66 187, Sigdal kommune Prosjektleder Hilde S. Grønhovd 920 63 733, Buskerud Næringshage

Fakta om Sigdal Næringsforum og kampanjen Søk til Sigdal
Sigdal Næringsforum er et felles forum for alle næringsdrivende i Sigdal sammen med kommunen. Sigdal Næringsforum er en samarbeidsarena for å skape vekst og utvikling i Sigdalsamfunnet. Forumet består av:

  • Sigdal Industriforening
  • Sigdal Utvikling 
  • Sigdal og Eggedal Turistservice
  • Buskerud Næingshage 
  • Sigdal Kommune 
  • Sigdal og Eggedal Bondelag
  • Sigdal Skogeierlag
  • Prestfoss Handels- og Næringsforening.

I kampanjen Søk til Sigdal går kommunen og private næringsdrivende sammen om å lyse ut stillinger for å tiltrekke seg mer arbeidskraft og skape vekst og tilflytting i kommunen. Alle stillinger publiseres sammen med boliger til leie og mye annen informasjon om Sigdal på portalen iSigdal www.sigdal.no

For spørsmål om Sigdal, kontakt ordfører Tine Norman på 917 66 187 For spørsmål om kampanjen kontakt prosjektleder Hilde S. Grønhovd på 920 63 733

Fakta om Buskerud Næringshage AS:

  • Er en av ca 40 Næringshager i Norge, og blant de fem SIVA satser mest på.
  • Er en utviklingsaktø og et konsulenthus som hjelper bedrifter som øsker åvokse.
  • Driver virksomhet i Midt-Buskerud og Numedal: Nore og Uvdal, Rollag, Flesberg, Sigdal, Krødsherad og Modum kommuner.
  • Arrangerer frokostmøter, kurs, seminarer og møteplasser for næringslivet i regionen.
  • Har 58 måbedrifter og mange offentlige og private prosjektpartnere.
  • Har to kontorer: påRøberg og i Prestfoss, samt et lite kontor på Noresund.
  • Er et aksjeselskap eid av ca. 72 % private og 28 % offentlige virksomheter, de største aksjonærene er Nore og Uvdal Næringsselskap og Boost Global Innovation AS.
  • Får statstilskudd fra SIVA som senker timeprisen som målbedriftene betaler. Statstilskuddet utgjør ca. 25 % av omsetningen. Næringshagen drives som et non-profit selskap. 
  • Har åtte ansatte.