Koronavirus - bilde pixabay

Koronainformasjon: vaksinering, testing og anbefalinger

KLIKK HER

Flagg+redigert

Mottak av flyktninger

KLIKK HER

Stenger deler av fylkesvei 287 i Sigdal

Mandag 27. april starter arbeidet på fv. 287 mellom Hørja bru og Skjærs bru. Da stenger også deler av fylkesveien.

Informasjon fra Viken Fylkeskommune:

Fra mandag kl. 06.00 til fredag blir fv. 287 stengt mellom Sandsbråten og krysset mellom Sigdalsveien og Eidalsveien. Kun de som bor i området kan passere. Fv. 2820 (tidligere fv. 133) blir omkjøringsvei. Fv. 287 er åpen fredager fra kl. 15.00 til mandager kl. 06.00, men det vil være strekker/områder med anleggsarbeid og det vil være midlertidig dekke (grus). 
Veiarbeidene skal etter planen pågå ut november 2020.

Skoleskyss
Vi jobber med en løsning for de barna som har krav på skoleksyss, og kommer tilbake med mer informasjon når denne er klar.

Om prosjektet
Viken fylkeskommune skal ruste opp fylkesveien mellom Hørja bru og Skjærs bru. Vi har delt prosjektet inn i fire deler (A-D på figuren i linken under). På strekningen A (rød) og B (blå) skal vi forsterke dagens fylkesvei. I tillegg skal veien og veiskulderen få lik bredde. Vi skal også legge drensledninger som skal hindre at vann fra sideterrenget trenger inn i veien, og vi skal inspisere alle stikkrenner og reparere eller skifte de ut der det er behov. På strekning D (grønn) skal vi kun utbedre punktvise skader på veien, det vil si at vi skal skifte ut masse der det er behov. På strekning C (gul) , ved Båsheim, skal vi stabilisere terrenget ned mot Storelva og forsterke veien.
Kart over området med markeringene A-D finner du her.

Informasjon fra Viken fylkeskommune finner du her.