Koronavirus - bilde pixabay

Koronainformasjon: vaksinering, testing og anbefalinger

KLIKK HER

Flagg+redigert

Mottak av flyktninger

KLIKK HER

Skytestevne i Sigdal helga 2. - 3. april

30. mars 2022 - 03. april 2022

Skyting vil foregå på flere steder i ytre del av bygda denne helga. Skytestevnet er godkjent av Politiet. Les mer om stevnet under les mer.

Ringerike skyttersamlag med skytterlagene Sigdal og Søndre Modum i spissen arrangerer Nasjonal grovfelthelg 2. – 3. april.
Dette er en nasjonal konkurranse der de fleste av landets beste feltskyttere vil delta. Konkurransen har høy status og rangeres blant feltskyttere vel så viktig som Norgesmesterskapet, som arrangeres under Landsskytterstevnet.

 

Feltskyting foregår i terrenget fra forskjellige standplasser og på forskjellige steder. Skytingen skal godkjennes av Politiet, en tillatelse vi har innhentet.

Skytingen planlegges gjennomført på følgende steder i Sigdal; Hoffart, Rolfstad, Eikje, Velstad, Green Nordre, Green Søndre, Åby og Grefstad. I tillegg har Søndre Modum skytterlag tre hold i Modum kommune tett opp til grensen til Sigdal. Alle grunneiere har gitt sitt samtykke til skytingen.

Skytingen vil bli formelt varslet i Bygdeposten uka før stevnehelgen. I tillegg vil vi prøve å få til en liten omtale eller pressemelding i Bygdeposten samme uka. Utover dette ser vi for å legge informasjon om skytingen i postkassene til de som bor i nærheten

Vi er opptatt av å varsle godt denne gangen, mer og bedre enn vi tidligere har gjort. Det med bakgrunn i at det nå er mennesker i alle aldre som kjenner seg ekstra engstelige grunnet dagens nyhetsbilde som domineres av krig, uroligheter og flykninger. Vi ønsker på ingen måte å bidra til økt engstelse gjennom vår aktivitet som omhandler våpen og skuddsmell. Derfor vil vi på best måte sikre oss om at det som skjer denne helgen er godt kjent i de aktuelle områdene.

 

 

For arrangementskomiteen

Engebret Mjøseng