Koronavirus - bilde pixabay

Koronainformasjon: vaksinering, testing og anbefalinger

KLIKK HER

Flagg+redigert

Mottak av flyktninger

KLIKK HER

Prestfoss barnehage - ledig vikariat barnehagelærer, 1. gangs utlysning.

Prestfoss barnehage er en 3 avdelings barnehage som ligger i Prestfoss  sentrumsnært og ved siden av barneskolen. Vi jobber med fokus på sosial  kompetanse og det å skape gode relasjoner her i barnehagen. Vi prioriterer å være mye ute, og har en lavvo oppe i skogen som brukes gjennom hele året. På høsten 2021 utvidet vi med den tredje avdelingen som er en småbarnsavdeling.

Prestfoss barnehage har følgende stilling ledig: 100% stilling som barnehagelærer fom. 01.08.22 - tom.31.12.22, og 40% stilling fom.01.01.23 - tom.30.06.23.

Barnehagen søker etter en barnehagelærer som er engasjert, raus, tydelig, initiativrik, og som er opptatt av faglig utvikling. I tillegg til faglig kompetanse legger vi vekt på at søkeren er fleksibel, løsningsorientert og har evne til samarbeid og utvikling. Personlig egnethet vektlegges.

Prestfoss barnehage er medlem av Private Barnehagers Landsforbund og følger de sine lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaler. Tilfredsstillende politiattest må framlegges før ansettelse.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til daglig leder, tlf 47783421

Søknad med CV sendes til Prestfoss barnehage, Tislebakkveien 32, 3350 Prestfoss.
Vennligst oppgi referanser.

Søknadsfrist: 16.05.22.