Koronavirus - bilde pixabay

Koronainformasjon: vaksinering, testing og anbefalinger

KLIKK HER

Flagg+redigert

Mottak av flyktninger

KLIKK HER

Kurs i bruk av skogbruksplan og Din Skog - 17. januar 2023

Kommunen inviterer til kurs i bruk av ny skogbruksplan og Din Skog tirsdag 17. januar. Det kjøres et kurs kl. 1200 - 1500 og et kurs fra kl. 1800 - 2100.

I forbindelse med at det er levert nye skogbruksplaner i Sigdal og Flesberg gjennomføres det kurs i hvordan man bruker planen og den elektroniske løsningen Din Skog. Det er et kurs på dagtid og et på kveldstid. Det er kun 15 plasser pr kurs, og førstemann til mølla gjelder.

Kurset er beregnet på deg som har bestilt full skogbruksplan. Det er gratis for deg med ny plan, mens andre deltakere kan delta mot avgift.

Påmelding skjer via Viken Skogs hjemmesider. Husk å melde deg på riktig tidspunkt! 

 

På kursdagen må du ta med deg planpermen og smarttelefon/nettbrett/PC for å få fullt utbytte av kurset. Kurset gjennomføres på kommunehuset i Prestfoss, i kommunestyresalen.

 

Det vil også bli avholdt kurs i Flesberg som sigdølinger kan melde seg på dersom kursdagen i Sigdal ikke passer. I Flesberg blir det gjennomført kurs onsdag 25. januar fra kl 1300-1600 og fra kl 1730-2030. Dersom det viser seg å bli behov for flere kurs vil det bli satt opp nye datoer etter hvert.

 

Har du spørsmål kan du kontakte Viken Skog eller landbrukskontoret.