Koronavirus - bilde pixabay

Koronainformasjon: vaksinering, testing og anbefalinger

KLIKK HER

Flagg+redigert

Mottak av flyktninger

KLIKK HER

Kirkevalget 2019

Ved kirkevalget skal det velges menighetsråd for Sigdal og Eggedal. Det skal også velges medlemmer til Bispe-dømmerådet og Kirkemøtet. Valget vil foregå samtidig med kommunevalget 8-9. september, i tillegg til at man kan avgi forhåndsstemme på kirkekontoret tirsdag - torsdag kl. 10.00 til 14.00 fra 27. august frem til 5. september. Kan også forhåndsstemme på kveldstid torsdag 29. august og torsdag 5. september fram til kl. 19.00.

 

I august sendes det ut valgkort til alle stemmeberettigede medlemmer i Den norske kirke. På valgkortet vil man finne informasjon om tid og sted for valget, samt oversikt over kandidatene til både menighetsrådsvalg og valg på bispedømmeråd/Kirkemøte.

Det kan være at noen står feiloppført i medlemsregisteret, disse må ta kontakt med kirkekontoret for å rette opp feilen.

 

For Sigdal menighet vil valget foregå på Nerstad samfunnshus og Kommunehuset i Prestfoss. For Eggedal menighet skal det stemmes på Eggedal samfunnshus.

På Sigdalsheimen og Eggedal Eldresenter blir det mulig å stemme mandag 2. sept. Sigdalsheimen kl. 16.30 – 18.00.

Eggedal Eldresenter kl. 17.30 – 19.00.

 

Dersom noen skulle ønske å stemme hjemme, blir det også mulighet for det etter avtale med kirkekontoret tlf. 32 71 14 44.