Koronavirus - bilde pixabay

Koronainformasjon: vaksinering, testing og anbefalinger

KLIKK HER

Flagg+redigert

Mottak av flyktninger

KLIKK HER

17. mai i Sigdal

07. mai 2020

Årets 17. mai blir annerledes, men det blir fortsatt en festdag! Under les mer finner du programmet for 17. mai i Sigdal.

Norsk flagg i rødt, hvitt og blatt. Bjørketre i bakgrunn.17. mai 2020  i Sigdal

Kl. 10.30
Gudstjeneste ved Eggedal eldresenter.  Eggedal skole og ungdomskorps spiller. Det vil ikke være mulig for andre å komme på denne gudstjenesten, da den er forbeholdt beboerne på eldresenteret, og vi fortsatt må forholde oss til nasjonale retningslinjer i henhold til smittevern.

Gudstjeneste med sogneprest Lise Kleven blir lagt ut på facebooksiden Den Norske kirke i Sigdal og Eggedal kl. 08.00.

Kl. 11.00
Veteranbiler kjører fra Eggedal sentrum. De vil kjøre ut til Foss bru der de deler seg, noen kjører om Ulberg og videre ut til Sigdalsheimen, og noen  fortsetter langs hovedveien ut til Hole bru og kjører om Eidal ut til Prestfoss.

Kl. 12.00
Gudstjenesten på Sigdalsheimen. Sigdal skole og ungdomskorps spiller. Det vil ikke være mulig for andre å komme på denne gudstjenesten da den er forbeholdt beboere og vi fortsatt må forholde oss til nasjonale retningslinjer i henhold til smittevern.

Kl. 12.30 
Dagens tale ved ordfører Tine Norman publiseres på Sigdal kommunens facebookside og hjemmeside.

Kl.12.30
Kjører veterantraktorer fra Prestfoss og rundt Soneren. Veteranbilene fortsetter ut vestsideveien og hovedveien ut til Bye/Rabbenveien og ender opp ved Kolsrud Bru og kjører hovedveien tilbake til Prestfoss. 

Kl.13.00
Synger hele Norge Ja vi elsker – syng med der du er!

Det vil bli brukt droner til filming av folk som står langs veien så vi oppfordrer alle til å stå langs veien å vinke til bilkortesjen når den kommer. Det vil også bli filmet på Eggedal eldresenter og ved Sigdalsheimen.

Legg gjerne bilder på instagram og hashtag med #mittsigdal. Send bilder på melding på kommunens facebookside eller på epost til, tone.eidal.frovoll@sigdal.kommune.no så lager
vi 17. mai album og deler med dere på facebook.

 

 

Vi håper alle får en fin 17.mai!